Domeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email Hosting

Betaald emailadres

Betaald emailadres

Personal Mail

0.50
per maand Excl. BTW

Betaald emailadres

Family Mail

2.00
per maand Excl. BTW

Betaald emailadres

Business Mail

19.95
per maand Excl. BTW

Specificaties

Personal Mail

€ 0.50
per maand

Family Mail

€ 2.00
per maand

Business Mail

€ 19.95
per maand
Uitgelicht 
Webmail
Aantal mailboxen
1
5
15
E-mailadres met je domein
Gekoppelde e-mailadressen (aliassen)
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
Mailbox grote (per box)
5GB
10GB
25GB
Algemeen 
Aantal mailboxen
1
5
15
Gekoppelde e-mailadressen (aliassen)
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
E-mailadres met je domein
Webmail
Catchall mailbox
Mailbox grote (per box)
5GB
10GB
25GB
Technologie 
IMAP & POP3
MAPI / EWS
 
EAS
 
CalDAV
CardDAV
Geschikt voor 
Apple Mail
Spark
EM Client
Iphone
Gmail
Samsung Mail
Microsoft Outlook
Windows Mail
Beveiliging 
Eigen filter regels
SSL / TLS Support
Spamfilter
Antivirus

Personal Mail

€ 0.50
per maand

Family Mail

€ 2.00
per maand

Business Mail

€ 19.95
per maand

Betaald emailadres

Een betaald emailadres geeft je meer privacy, betere bescherming tegen SPAM en meer bijkomende mogelijkheden. Laat je overtuigen door onze scherpe prijs en alle specificaties die bij een betaald emailadres komen bij MijnDomeinPartner.nl. 

Een eigen email adres geeft je naast de privacy verbeteringen en de andere bovengenoemde mogelijkheden ook een proffesionele uitstraling voor jouw eigen bedrijf. Wanneer je namelijk een email adres met jouw eigen domeinnaam hebt dan staat dit natuurlijk een heel stuk beter dan wanneer je met een Gmail, Hotmail of Outlook.com adres verzend. Dit wordt ook aangenomen dat er een eigen email adres voor het bedrijf is aangemaakt. 

Meer privacy

Met een gratis dienst ben jij het product. Dit wil zeggen dat jouw data en gedrag op het internet en specifiek gezien op het email adres wordt bijgehouden en wordt gebruikt voor meerdere doeleinden. Dit kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor marketingdoeleinden om jouw persoonlijke advertenties te laten zien op basis van jouw mail gedrag. Dit kan je voor lief nemen. Maar als je de keuze wilt houden en je privacy wilt terugnemen dan is een eigen mail account de juiste keuze. Of het nu voor het persoonlijk gebruik van jouw betaalde email adres is of voor zakelijke doeleinden. Een betaald emailadres geeft je die vrijheid op de inbox en blijft geheel van jezelf. Je hebt zelf alleen maar toegang tot het email adres en alle inhoud daarvan. 

Je kan argumenteren dat een gratis email adres van Gmail of Microsoft bepaalde extra voordelen met zich meebrengt, zoals het kunnen opslaan van bestanden en het samenwerken tussen de mailadressen op het domein. Maar hier kan MijnDomeinPartner.nl hetzelfde aanbieden. Lees verder om meer hierover te leren wat de mogelijkheden zijn.

Betere beveiliging

Met een betaald emailadres verwacht je natuurlijk ook dat dit over een veilige methode van emaillen beschikt. Dit bieden wij aan op verschillende vlakken en technieken die deels automatisch en deels handmatig aangescherpt dienen te worden. Elke stap die hierbij nodig is hebben wij uitvoerig beschreven in onze kennisbank. 

Zo hebben wij standaard de mogelijkheid om overal waar je het email adres op instelt, zoals je telefoon, dit kan beveiligen door de connectie naar de server via een TLS certificaat te laten lopen. Zo kan je dus ook in openbare connecties zoals de trein of een café er zeker van zijn dat de berichten niet door mensen die meekijken op de verbinding ingezien kunnen worden. Ook hebben we hier meerdere poorten voor openstaan zodat je ook blokkades kunt omzeilen. 

Naast de standaard TLS verbinding met inkomende en uitgaande email hebben wij sterke wachtwoord eisen aan een mailaccount. Zo is de voordeur ook op een goede manier versterkt. En dit is zelfs nog een stapje extra te beveiligen door van twee factor authenticatie gebruik te maken. Met twee factor authenticatie kan alleen helaas met de huidige techniek het email adres nog niet lokaal ingesteld worden. En zal dus uitsluitend via onze webmail gewerkt dienen te worden. 

Verder zijn er een aantal slimme technieken actief op domein basis. Zo worden spoofing berichten tegengegaan en actief gescand op schadelijke berichten. Meer over de domeinbeveiliging en DNS level beveiliging hieronder. 

SPAM protectie en filtering | In combinatie met DNS level beveiliging

SPAM is helaas altijd een onderdeel van een email account geweest en zal voorlopig ook nog zo blijven. Daarom is het belangrijk om hier sterke muren voor opgebouwd te hebben. In onze standaard SPAM filtering maken wij gebruik van 3 niveaus. LOW, MEDIUM en HIGH. Elk bericht zit een bepaalde SPAM score aan vast en zodra dat een bepaalde grens overschreidt dan wordt een bericht dus gemarkeerd als 1 van de SPAM niveaus. Dit zorgt ervoor dat je direct ziet zodra er wat mis is met een bericht. In het onderwerp van de mail wordt namelijk gelijk een SPAM-LOW melding neergezet. Zodat je hier niet overheen kan kijken. Deze SPAM filtering is ook nog verder te beheren qua actie die hieraan vast zit. Wil je gelijk dat alle berichten die met MEDIUM of hoger direct in de prullenbak belanden? Dan is dit ook in te stellen. 

DNS level beveiliging zijn de laatste technologieën die toegepast kunnen worden meegenomen in de mogelijkheden. Zo kan er gebruik gemaakt worden van DMARC, DKIM en SPF beveiliging. Al deze records zijn in te voeren in de DNS van je domein. Vrees niet als dit je niets zegt. In onze kennisbank gaan we hier op detail in wat dit precies doet en hoe dit in te stellen is. Deels stellen wij al automatisch voor je in. 

Wat deze drie records doen is grof gezien een extra handshake en controle toe te voegen aan elk bericht wat binnenkomt en naar buiten gaat. Zo loop je vele malen minder kans op Spoofing en valse berichten die misbruik van je proberen te maken.

Professionele uitstraling met jouw eigen domeinnaam en email adres

Wat een groot voordeel is met een betaald email adres is dat dit geheel zelf in te richten is. Je hebt totale vrijheid in het kiezen van jouw domeinnaam en naam die bij het email adres gebruikt wordt. Zo heb je dus de mogelijkheid om een eigen email adres zoals frank@mijndomeinpartner.nl aanmaken. Dit is verder zelf te kiezen, en een email adres is ook binnen 5 minuten aangemaakt wanneer je een nieuwe collega of gezinslid erbij krijgt. 

Een zakelijk email adres wordt ook serieuzer genomen dan een gratis email adres. Zo kom je gemakkelijker binnen met zakelijke voorstellen, en kan je een streepje voorhebben op die volgende pitch bij een mogelijke klant. En het staat natuurlijk beter op een visite kaartje. 

Specificaties die wij beschikbaar hebben

Naast de beschikbare schijfruimte die we hebben in onze verschillende pakketten, beschik je ook over een hoop meer mogelijkheden dan alleen email. Zo zit er standaard een Agenda bij jouw mail account, die ook nog eens te delen is met andere collega’s of groepen. Beschik je over een standaard file manager waar snel bestanden geupload worden. Zijn er taken aan te maken voor jezelf en voor anderen. Die ook weer gelijk in jouw Agenda komen te staan. 

Verder beschik je ook over een uitgebreide contactenboek en kan je deze contacten ook delen met andere emailadressen binnen hetzelfde domein. Dit geeft je de mogelijkheid om samen snel aan de slag te gaan met een nieuwe collega. En als laatst zijn er ook workspaces beschikbaar waar je naast het samenwerking ook meetings in kunt plannen en elkaar kunt controleren. Dit maakt het dus gemakkelijk om jouw complete werkomgeving en werkflow op 1 centrale plek te hebben. Namelijk jouw eigen betaalde emailadres.