Domeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email Hosting

Mail bijhouden op je telefoon

Mail bijhouden op je telefoon
MijnDomeinPartner

Mail bijhouden op je telefoon

Email bijhouden op je telefoon kan gemakkelijk op een aantal verschillende manieren. Of het nu via de browser is op je telefoon of via een email app. In dit artikel lichten we toe hoe je dit het beste kan doen.

Email accounts vormen een basis van je website en hosting, met mail kan je contact houden met je klanten, afspraken maken tussen collega’s en met leveranciers en inloggen waar je wilt. Naarmate je website groeit zal ook jouw inbox groeien. Om dit voor jezelf makkelijker te maken kan je een aantal zaken instellen en installeren om hier meer overzicht voor jezelf in te houden. Gebruik de volgende tips om mail gemakkelijk bij te houden op je telefoon!

Mail instellen op je telefoon

Over de jaren heen hebben we een hoop aantal mail applicaties uitgetest en handleidingen voor gemaakt in de kennisbank. Zo hebben we voor een groot aantal mail apps die je kan installeren op je telefoon, of dit nu Android of IOS is, een handleiding beschikbaar in de kennisbank. 

Kijk dus eerst even in onze kennisbank wanneer je jouw mail adres die je hebt aangemaakt bij MijnDomeinPartner.nl wilt instellen op je telefoon.

Webmail gebruiken op je telefoon

Ook is natuurlijk onze webmail te gebruiken op je telefoon, dankzij Smartermail is de mail altijd in te zien in een browser. Hierdoor kan je ook als jouw email adres nog niet hebt ingesteld op je telefoon gewoon te gebruiken. Je hebt hier alleen niet dezelfde voordelen mee als een Email app. Meer hierover in de kop hieronder. 

Spark email

De email app die ik persoonlijk nu een aantal maanden als favoriet heb bestempeld is de Spark Email app. Dit is een app die geschikt is voor Android, IOS en zelfs op Mac OS te installeren is als desktop applicatie. Hij is gemakkelijk in te stellen met de mail accounts van MijnDomeinPartner.nl. Als je wilt zien hoe je ook jouw email account kunt instellen binnen Spark Email dan kan je hier het artikel volgen. 

Verder heeft de Spark Email app een gemakkelijke inbox die de verschillende accounts samenvoegt in 1 overzichtelijk hoofdinbox. Zodat je in een oogopslag kunt zien met kleur gecodeerde mails wat er allemaal binnenkomt. Voor de rest heb je ook een onderverdeelde inbox waar je zaken zoals nieuwsbrieven en prioriteit gescheiden houdt. En kan je ook een specifiek mail adres apart bekijken als je bijvoorbeeld niets door elkaar wilt halen. 

Email is gemakkelijk bij te werken op je telefoon

De vaste plek om lange emails uit te typen en verzenden binnen je email hosting zal altijd wel meer naar de laptop of desktop neigen. Een fysiek groot toetsenbord is nu eenmaal de beste tool voor de klus. Echter is dagelijkse bijhouden van je email, zoals het archiveren van bestellingen, het lezen van nieuwsbrieven en verdere snelle klussen erg gemakkelijk om bij te houden op je telefoon. Hierom kan je ook bij MijnDomeinPartner.nl gemakkelijk jouw favoriete email client gebruiken met jouw eigen email adres. 

Het bijhouden van dagelijkse email zodat je inbox ordelijk blijft is erg eenvoudig op je telefoon. Zodra de mail binnenkomt krijg je een notificatie en je kan met Spark hem al gelijk bewerken. Archiveer hem direct of open hem gelijk om door te nemen. Met het vegen naar rechts of links kan je de email gelijk archiveren of markeren als gelezen. Zo houdt je het overzicht gemakkelijk van je email adressen. En wanneer je even inhoudelijk wilt reageren op een email dan kan je hem openen in Outlook of in de webmail. Zo werken veel van onze klanten en wij ook!

Wil je dus ook een eigen email adres die veilig, snel en gemakkelijk in gebruik is? Neem dan een email pakket bij MijnDomeinPartner.nl om ook voor jouw email adres een thuis te hebben.