Domeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email Hosting

Domein registreren goedkoop

Domein registreren goedkoop

Domein Pakket

Domein registreren goedkoop

Goedkoop een domein registreren is een must voor partijen die meerdere domeinnamen bezitten en beheren. Naarmate jouw domein portfolio groeit kunnen de kosten zo de spuigaten uitlopen. Bij MijnDomeinPartner.nl bieden we je een plek waar je voor al jouw domeinen goedkoop terecht kan. 

Een domeinnaam portfolio groeit en krimpt organisch over de jaren, je krijgt nieuwe ideeën die je wilt uitproberen, nieuwe klanten en verloren klanten. Voor een betrouwbare en voordelige domeinnaam registratie partij kan je direct terecht bij MijnDomeinPartner.nl. Lees verder waar MijnDomeinPartner.nl voor staat en hoe jij hier je voordeel uit kunt halen.

Goedkoop en gemakkelijk een domeinnaam registreren

Bij het registreren van velen domeinnamen of het beheren hiervan is het belangrijk dat het registeren van een domeinnaam in realtime plaatsvindt. Als registrar van domeinnaam extensies zoals .nl en .be en velen anderen kunnen we je dit aanbieden. Zo loop je geen risico dat een domeinnaam registratie misloopt door vertraging in het registreren van een domeinnaam. Met de domeinnaam checker kan je gemakkelijk en betrouwbaar controleren of jouw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is, en hem daarna ook direct vastleggen voordat een andere partij hiervoor de kans krijgt. 

Zodra je een account hebt bij MijnDomeinPartner.nl kan je zelfs nog sneller domeinen vastleggen op jouw eigen naam, of op een sub account die je aanmaakt wanneer je andere gegevens wilt gebruiken voor het vastleggen van een domeinnaam. 

Ondersteunde domeinnaam extensies

Vrijwel alle domeinnaam extensies worden ondersteund door MijnDomeinPartner.nl, om te controleren of jouw gewenste domeinnaam extensie ondersteund wordt kan je gemakkelijk en snel de domeinnaam checker gebruiken. In de lijst die gelijk wordt aangegeven worden alle domeinnaam extensies weergegeven. Wanneer je jouw gewenste domeinnaam hier niet tussen staat kan je altijd even contact opnemen met de helpdesk. We zullen dan controleren of we dit wel kunnen vastleggen. 

Veel gebruikte domeinnaam extensies zoals .nl, .be of .com en .net worden uiteraard gewoon ondersteund. Dit zijn de meest gebruikte extensies die landelijk en wereldwijd erkent worden. Het is altijd afhankelijk van waar je jouw diensten of informatie op jouw website wilt aanbieden. Als dit wereldwijd is dan kan je beter voor een .com domein of .net domein kiezen. En voor een landelijke markt zoals Nederland, België of Groot Brittannië is de land extensie te kiezen. Dit heeft niet alleen het voordeel dat dit beter herkend wordt door de doelgroep. Maar geeft ook een signaal aan zoekmachines zoals Google, Bing of DuckDuckGo waar jouw website het beste te zien is. Dit is dus een belangrijk aspect bij het uitkiezen van een domeinnaam. 

Redirecten en DNS beheer zo vanuit het klantenpanel

Bij een domein pakket zoals je gratis bj MijnDomeinPartner.nl kunt afsluiten bij jouw domeinnaam registratie, is gemakkelijk vanuit het klantenpanel een redirect aan te leggen naar een andere bestemming. Dus of je nu even tijdelijk de domeinnaam wilt door lussen naar een social media profiel, een andere website of naar een specifieke bestemming. Dit kan gemakkelijk via het klantenpanel zonder ergens anders te hoeven inloggen. DNS beheer is verder geheel zelf in te richten. De standaard nameservers van MijnDomeinPartner.nl verwijzen naar een reserveringspagina. Dit is dus geheel te vervangen naar een andere locatie op het internet. Of alleen bepaalde DNS records zijn toe te voegen voor een andere dienst bij een andere partij of locatie. 

Gemakkelijk een hosting pakket toevoegen voor het uitbreiden van jouw dienst

Wanneer je ook hosting wilt toevoegen aan jouw bestaande goedkope domeinnaam registratie, dan kan dit binnen een paar klikken erbij toegevoegd worden. Tussen een aantal verschillende pakketten zijn te kiezen. Bijvoorbeeld voor een mail pakket met alleen de email functionaliteit. Of een hosting pakket waarmee je een website, database en email kunt aanmaken. Onze hosting is ook voor een bijzonder scherpe prijs beschikbaar, en kan voor vele doeleinden gebruikt worden. Of het nu voor een portfolio website is om jouw beste werk te showcasen aan mogelijke klanten of werkgevers. Of een website met een blog voor jouw bedrijf, of uiteraard een complete webshop. Die keuze is verder aan jouw.  

Gratis domein pakket 

Het gratis domein pakket wat standaard inbegrepen zit bij een goedkope domein registratie geeft je dus de mogelijkheid om alle bovenstaande functies te gebruiken. Met een domeinnaam registratie kan je dus goedkoop aan de slag om die eerste stap op het internet te zetten voor jouw bedrijf. Of voor jouw visie.

Zet nu die eerste stap op het internet om ook jouw droom waarheid te laten maken. Of zet simpelweg voor een goedkopere prijs al jouw domeinnaam registraties in jouw domeinnaam portfolio over! Nog vragen? Start even een chatgesprek op met een van onze collega’s.