Domeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email Hosting

Domein registreren met email

Domein registreren met email

Personal Mail

0.50
per maand Excl. BTW

Domein registreren met email

Family Mail

2.00
per maand Excl. BTW

Domein registreren met email

Business Mail

19.95
per maand Excl. BTW

Specificaties

Personal Mail

€ 0.50
per maand

Family Mail

€ 2.00
per maand

Business Mail

€ 19.95
per maand
Uitgelicht 
Webmail
Aantal mailboxen
1
5
15
E-mailadres met je domein
Gekoppelde e-mailadressen (aliassen)
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
Mailbox grote (per box)
5GB
10GB
25GB
Algemeen 
Aantal mailboxen
1
5
15
Gekoppelde e-mailadressen (aliassen)
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
E-mailadres met je domein
Webmail
Catchall mailbox
Mailbox grote (per box)
5GB
10GB
25GB
Technologie 
IMAP & POP3
MAPI / EWS
 
EAS
 
CalDAV
CardDAV
Geschikt voor 
Apple Mail
Spark
EM Client
Iphone
Gmail
Samsung Mail
Microsoft Outlook
Windows Mail
Beveiliging 
Eigen filter regels
SSL / TLS Support
Spamfilter
Antivirus

Personal Mail

€ 0.50
per maand

Family Mail

€ 2.00
per maand

Business Mail

€ 19.95
per maand

Domein registreren met email

Als je opzoek bent naar een hoster waar je jouw domeinnaam kunt registeren met alleen email functionaliteit dan zit je bij MijnDomeinPartner.nl op de juiste plek. Met ons snelle registratie proces en directe activatie van onze pakketten kan je binnen no time beschikken over een email adres en een eigen domeinnaam.

Vaak worden persoonlijke domeinnamen vastgelegd om alleen te beschikken over een email account. Veel mensen kiezen voor een persoonlijk  email adres bij Gmail, Outlook of andere providers. Hier krijg je een gratis email adres waar je zo gebruik van kunt maken. Echter dient altijd in het achterhoofd gehouden te worden dat wanneer een dienst gratis is, jij het product bent. Email wordt in de gaten gehouden voor interesses en sleutelwoorden. Zodat advertenties aan je getoond kunnen worden die relevant zijn. Dit is natuurlijk handig, maar ook zeker niet wenselijk voor een groot aantal mensen. Want wil je wel alles zomaar delen met een monopoly zoals Google of Microsoft. Dit lijkt ons niet.

Daarom heb je bij MijnDomeinPartner.nl de mogelijkheid om dit geheel achter je te laten met een zeer voordelig email adres en domeinnaam registratie. Dit geeft je de mogelijkheid om voor zowel persoonlijke email adressen zoals frank@achternaam.nl  als bedrijfe-mailadressen buiten de reclames en persoonlijke tracking om te gaan. Aangezien MijnDomeinPartner.nl nooit je gegevens deelt met derde partijen, en alle diensten die wij bieden inhouse gehost worden. Eigen servers in Amsterdam en Utrecht zorgen ervoor dat jouw email snel is en veilig op Nederlandse bodem.

Een eigen domeinnaam registeren

Als je de eerste stap wilt zetten voor jouw eigen bedrijf of eigen email adres dan zit je bij MijnDomeinPartner.nl aan het juiste adres. Voor een scherpe en vooral heldere prijs beschik je al over een domeinregistratie met email. Met een jaarlijks contract die je kan vernieuwen en voldaan op de door jouw gekozen wijze. Beschik je over alles wat je nodig hebt voor een email adres en domein registratie. Met een simpel domein registratie proces beschik je al over een eigen domeinnaam registratie binnen enkele klikken. Het is alleen aan jouw om een fantastische domeinnaam te verzinnen die je gaat gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld jouw achternaam zijn, je bedrijfsnaam zoals @mijndomeinpartner.nl of een naam waar je zin in hebt. Die keuze staat geheel vrij. 

De domeinnaam extensie is ook te kiezen naar wens, wil je bijvoorbeeld een .com domeinnaam of liever een .nl domeinnaam voor de Nederlandse markt. Of een .eu domeinnaam voor de Europese markt. Maak jouw keuze in de lange lijst met ondersteunde domeinnaam extensies. Zo kan je altijd wel terecht voor jouw voorkeur aan domeinnaam. Aarzel echter niet te lang, zodra een domeinnaam door een andere partij is vastgelegd kan dit een prijzig iets worden om over te kopen. 

De voordelen van een eigen email adres

Met een eigen email adres is het van belang dat je altijd en overal gebruik kunt maken van jouw email adres. Op je telefoon, of dit nu een Android of iPhone is. Op je laptop, tablet of vaste desktop PC. Dit kan allemaal bij MijnDomeinPartner.nl. Kies ervoor om van onze webmail gebruik te maken op al deze apparaten om altijd online te werken. Of kies ervoor om het email adres in te stellen in een client naar keuze. Dit kan bijvoorbeeld in Outlook zijn op zowel de telefoon als desktop. Of in Apple Mail. En de standaard Mail client die meegeleverd wordt met Windows 10. Maak gebruik van een IMAP verbinding die veilig is opgezet met TLS beveiliging. Of kies voor een POP verbinding om de email altijd lokaal te downloaden naar je PC. Voor de meeste doeleinden raden we aan om voor de IMAP verbinding te kiezen, aangezien dit beter samenwerkt in combinatie met meerdere apparaten. De keuze is echter geheel naar jouw voorkeuren.

Verder beschik je over een breed aantal mogelijkheden met het email adres. Meer dan je zal hebben met menig andere email dienst. Stel bijvoorbeeld je agenda zo in, deel bestanden met de meegeleverde dienst en beschik over technische voordelen zoals het standaard aanmaken van een DKIM en DMARC beveiliging. Zo beschik je niet alleen over een veilige email dienst. Maar ook over een veelzijdige dienst waar je een hoop kanten mee uit kan.

De verschillende email pakketten van MijnDomeinPartner.nl

Maak een keuze uit 1 van de drie pakketten om de dienst uit te kiezen die het beste bij jou past. De pakketten zijn zo ingericht om het voordeligst mogelijk te zijn naar afstemming van jouw wensen. Als je bijvoorbeeld af wilt stappen van een gratis email dienst dan kun je bijvoorbeeld al genoeg hebben aan het Personal pakket. Waar je 1 email account mee kunt hebben. Of kies voor het zakelijke pakket voor meer opties. Wil je alle exacte verschillen even helder onder elkaar zien? Naar dan nog even een kijkje op deze pagina:

 https://www.mijndomeinpartner.nl/pg/info/mail-pakket/

Veilige email en instellen waar je ook wilt

Email moet niet alleen snel en gemakkelijk in gebruik zijn, maar een domein registreren met email dient natuurlijk ook veilig te zijn om dagelijks te gebruiken. Dit kan je bij MijnDomeinPartner.nl. Met een groot aantal voorzorgen nemen wij een hoop giswerk en frustratie uit handen. Uitgebreide SPAM filtering die zich aanpast en aanleert. En ook nog eens geheel zelf verder in te stellen. Naast de SPAM filtering zit er ook een virus beveiliging bij in. Die je beschermt tegen malware en virussen die zich via de mail kunnen verspreiden. Wel zo fijn voor een persoonlijk of zakelijk mail adres waar je dagelijks mee zult werken.