Domeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email Hosting

be domein registratie

be domein registratie

Domein Pakket

be domein registratie

Een domein registeren is de eerste stap die je kan maken voor jouw aanwezigheid op het internet. Een spannende eerste stap die je kan nemen om van jouw idee een waarheid te maken. Wat zijn de stappen die je moet volgen? En hoe registreer je een domein? Neem de stap samen met MijnDomeinPartner.nl. 

Een domeinnaam is het adres waarop bezoekers jouw kunnen bereiken op het internet. Maak van jouw domeinnaam een welbekende naam door bezoekers te informeren, over te zetten tot actie of simpelweg het leuk vinden van jouw content. Of je nu een portfolio website wilt maken met jouw laatste projecten, een bedrijfswebsite wilt maken om toekomstige klanten te overtuigen van jouw werk, een webshop waarin je jouw laatste producten kunt verkopen. Of het schrijven van interessante stukken tekst waarmee je klanten informeert of aanzet tot actie. De mogelijkheden met een website zijn eindeloos. En voor een scherpe prijs bij MijnDomeinPartner.nl is dit voor iedereen bereikbaar! Of je nu een klein startup bedrijf bent, aan het klussen bent op de zolderkamer of een bedrijf bent met 1000 werknemers. Dat is het mooie van het internet, het is voor iedereen toegankelijk. 

Hoe registreer je een be domein? 

Het registeren van een be domein is een gemakkelijk proces wat in 5 minuten geregeld is bij MijnDomeinPartner.nl. Soms het moeilijkste is het verzinnen van een goede .be domeinnaam. Dit is echter in een aantal stappen op te breken. 

  • Wat wil je bereiken met jouw website? Wil je een specifieke doelgroep of product de focus op leggen? Neem dan die term en maak een woordgroep
  • Met die woordgroep of spin zoek jouw favoriet uit en controleer of dat domeinnaam nog beschikbaar is met onze Domeinnaam Checker!
  • Mocht dit nu niet het geval zijn controleer een andere term, of plak er nog een voorvoegsel tegenaan zoals wij bijvoorbeeld zijn geland op MijnDomeinPartner.nl!

Na het controleren in de domeinnaam checker van MijnDomeinPartner.nl ga je over naar het bestelproces rechtstreeks vanuit de Domein checker. Dit geeft je de mogelijkheid om direct in realtime een be domeinnaam te registreren. Het .be domeinnaam is dus na bestelling direct actief en geregistreerd bij de beheerder van alle .be domeinnamen. DNSBelgium. Er zit dus geen vertraging in de bestelling zodra je het afgerond hebt. 

Wat zijn de voordelen van een be domein registratie?

Er zijn een hoop voordelen verbonden met het registreren van een .be domein registratie. Een .be domeinnaam registratie heeft als voordeel dat de focus van het domeinnaam op het doelland ligt. België dus. Met deze specifieke domeinnaam heb je niet alleen dat het meer vertrouwen uitstraalt naar jouw bezoekers uit België. Maar ook dat dit voordelen met zich meebrengt voor zoekresultaten vanuit zoekmachines zoals Google, Bing en DuckDuckGo. Mensen die zoeken naar een winkel hebben natuurlijk het liefst de winkel die het dicht naast de deur is. Of zoeken informatie die gericht is op de Belgische doelgroep. En niet voor een Griekse informatie website over hetzelfde onderwerp. 

Verder is een .be domein registratie ook erg voordelig, voor een scherpe jaarlijkse prijs ben je overal voor verzien. Van de domein registratie, email en website. Alles wat je nodig hebt zit in onze Totaal pakketten bij onze andere partners. En waar je voor meer snelheid nog voor de SSD pakketten kunt kiezen, of juist wilt gaan ontwikkelen met gebruik van WordPress of .NET Core. 

Wat kun je met alleen een be domein registratie? 

Als je alleen voor de be domein registratie kiest met ons gratis Domein pakket kan je de domeinnaam door linken op basis van DNS of een redirect. Hiermee kan je de domeinnaam dus pointen naar een andere pagina of locatie. Bijvoorbeeld naar een bestaande social media pagina die je al opgebouwd hebt. Of een specifieke locatie die je in gedachten had. Naarmate dit niet meer voldoende is en je wilt aan de slag met jouw eigen website, dan kan er ook gemakkelijk upgrade worden naar een Totaal pakket bij een van onze andere partners. 

Op welke manier ga je een website bouwen? 

Er zijn een hoop manieren waarop een website gebouwd kan worden. De meeste mensen en klanten kiezen ervoor om dit te doen met een CMS of Content Managent Systeem. Dit is een stuk software wat het niet alleen gemakkelijker maakt om een website te maken zonder te hoeven coderen. Maar ook voor het snel kunnen schakelen tussen verschillende uitstralen van jouw website. En natuurlijk zoals de naam al verraad, voor het maken van content of inhoud van jouw website. Je hoeft dus niet elk stuk tekst of pagina in een andere editor eerst te maken zoals Microsoft Word of Google Docs. Maar de basis van elke website, de Content, kan gemakkelijk direct vanuit de website getypt worden. 

Enkele populaire Content Management Systemen zijn bijvoorbeeld WordPress, waar een groot deel van het internet op draait, of Umbraco, DotNetNuke, Drupal of Joomla. Elk Content Management Systeem doet het net even wat anders allemaal. En veel website makers hebben een voorkeur voor een specifiek Content Management Systeem. Voor de meeste gebruikers die net beginnen kunnen wij het WordPress Content Management Systeem aanraden. Omdat dit het meest Populaire wijze is zijn hier ook vele tutorials over te vinden op niet alleen de officiële WordPress website. Maar ook kosteloze trainingen bij bijvoorbeeld YouTube en vele andere websites. Voor beginners is dit dus gemakkelijk op te zetten en te volgen. En waar je voor elke ingewikkelde vraag wel terecht kan bij ons in de Kennisbank. Of op andere bronnen.

Wil je toch even verder kijken dan WordPress? Je staat daar geheel vrij in. Maak nog even snel een subdomein aan binnen je totaalpakket en installeer een ander CMS om even te kijken welke je het beste vindt werken voor jouw doeleinden. Of overleg even met onze medewerkers op de online chat. Onze medewerkers zijn niet alleen blij om je verder op weg te helpen, maar ook enthousiast over de verschillende technieken om een website te maken. 

Hoe stel je bij MijnDomeinPartner.nl jouw eigen email adres in? 

Een eigen email adres heb je standaard bij een totaalpakket, voortaan kan je dus gewoon met jouw eigen Email adres mailen in plaats van met een andere dienst zoals @gmail.com of @outlook.com. Dit straalt niet alleen meer professionaliteit uit. Maar is ook beter voor jouw privacy. MijnDomeinPartner.nl zorgt ervoor dat niemand behalve jij toegang heeft op jouw email. En niet dat je data wordt gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Na de be domein registratie maak je via het control panel binnen een paar stappen jouw email adres aan. Hierna is hij te gebruiken via onze webmail op elk apparaat. Of lokaal in te stellen op het apparaat naar keuze met behulp van IMAP of POP. Dit kan dus in applicaties zoals Outlook op jouw telefoon, laptop en desktop ingesteld worden. 

Wil je ook een eigen .be domein registratie op het internet en beginnen met jouw bedrijf? Neem dan nu jouw pakket bij MijnDomeinPartner.nl om die eerste stap te zetten!