Domeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email Hosting

nl domein registratie

nl domein registratie

Domein Pakket

nl domein registratie

Het registreren van een .nl domeinnaam is een snel en gemakkelijk proces bij MijnDomeinPartner.nl. Met een aantal drukken op de knop kan je al beschikken over je domeinnaam registratie.

Een domeinnaam registratie voor een .NL domeinnaam is voor iedereen beschikbaar. Het enige wat gevraagd wordt is dat de contact gegevens kloppen en je hier ook daadwerkelijk bereikbaar op bent. Dit om te zorgen voor de kwaliteit van .NL domeinnamen. 

Welke regels zijn er bij een .nl domein registratie?

De standaard regels voor het registreren van een domeinnaam gelden ook voor het registreren van een .nl domein. Er mogen dus alleen a tot z letters gebruikt worden. Geen hoofdletters en geen vreemde tekens. Cijfers en het streepje – is wel toegestaan om te gebruiken. 

Verder kan iedereen over de wereld een .nl domeinnaam registreren.  Mitst er dus een geldig adres opgegeven wordt. Voor alle regels raden we aan om even op de pagina van het SIDN hiervoor te kijken. Dit is beheerder van alle .nl domeinnamen. Waar wij direct registrar bij zijn. Wat betekend dat we in realtime domeinnaam registraties kunnen vastleggen. En dus ook direct je van dienst kunnen zijn voor al jouw .nl domein registraties.

Wat kun je met een .nl domein registratie?

De mogelijkheden zijn eindeloos wat je allemaal op jouw .nl domein registratie kunt zetten. Met een hosting pakket kun je met gemak een website opzetten met bijvoorbeeld WordPress of Joomla. En een prachtige website neerzetten. Jouw website kan er zo uitzien als je zelf wilt. Bijvoorbeeld als een portfolio om jouw laatste en beste werk neer te zetten om meer klanten aan te trekken. Een blog over je hobby of je passie. Om mensen te informeren of aan te sporen tot actie. Of een website voor je bedrijf, of dit nu een webshop is of een dienstverlening. 

Als je bijvoorbeeld producten maakt die je in je vriendenkring en mond op mond reclame al verkoopt en je wilt dit gaan uitbreiden. Dan kan je dit doen op bestaande marktplaatsen. Of je kan jouw eigen website met eigen email hiermee voor aanmaken. Dit staat niet alleen beter maar is ook een aanwinst om dit een permanenter optie te maken. In plaats van alleen een zij project.

Waarmee kan je een website op je .nl domein registratie maken?

De manieren waarop je een website op je .nl domein registratie kan maken zijn ook talloze. De meest voorkomende manieren is om een Content Management Systeem te gebruiken. De populairste hiervan is WordPress. Dit is een Content Management Systeem wat gemakkelijk is in gebruik en veel informatie over te vinden is online. Hierdoor is het een populair systeem om een website mee te maken. Ook is de website zelf te bouwen met gebruik van een bootstrap template of een andere gekozen wijze. Het installeren en werken met een website gaat met een combinatie van ons control panel. En een FTP client connectie. Op die manier zijn bestanden en werkzaamheden ook lokaal uit te voeren op de PC. En niet alleen via de website of control panel zelf.

Hoe werkt de jaarlijkse verlenging?

NL domeinen gaan in principe op basis van een jaarlijkse verlenging. Op het moment van aankoop is het domeinnaam dus een jaar geldig en beschikbaar. Als het domeinnaam niet verlengt wordt dan komt het domeinnaam eerst een periode in quarantaine en hierna komt het domeinnaam weer vrij op de markt. Het is aan te raden als je dit wilt voorkomen om het domeinnaam voor meerdere jaren vast te leggen. Dit kan geselecteerd worden in de bestelling.  Hiermee leg je het domeinnaam vast voor meerdere jaren en kan het dus niet voorkomen dat je het tussendoor vergeet te verlengen. 

Gratis domein pakket wat kun je ermee?

Met ons gratis domein pakket wat standaard mee geleverd zit bij een domein registratie is het mogelijk om het domeinnaam door te sturen en de DNS records te bewerken. Mocht je dus al een ander doel hebben voor het domeinnaam dan is dit dus kosteloos door te sturen naar een andere locatie.

Sluit nu jouw .nl domein registratie af bij MijnDomeinPartner.nl!