Domeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email Hosting

Email Hosting

Email Hosting

Personal Mail

0.50
per maand Excl. BTW

Email Hosting

Family Mail

2.00
per maand Excl. BTW

Email Hosting

Business Mail

19.95
per maand Excl. BTW

Specificaties

Personal Mail

€ 0.50
per maand

Family Mail

€ 2.00
per maand

Business Mail

€ 19.95
per maand
Uitgelicht 
Webmail
Aantal mailboxen
1
5
15
E-mailadres met je domein
Gekoppelde e-mailadressen (aliassen)
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
Mailbox grote (per box)
5GB
10GB
25GB
Algemeen 
Aantal mailboxen
1
5
15
Gekoppelde e-mailadressen (aliassen)
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
E-mailadres met je domein
Webmail
Catchall mailbox
Mailbox grote (per box)
5GB
10GB
25GB
Technologie 
IMAP & POP3
MAPI / EWS
 
EAS
 
CalDAV
CardDAV
Geschikt voor 
Apple Mail
Spark
EM Client
Iphone
Gmail
Samsung Mail
Microsoft Outlook
Windows Mail
Beveiliging 
Eigen filter regels
SSL / TLS Support
Spamfilter
Antivirus

Personal Mail

€ 0.50
per maand

Family Mail

€ 2.00
per maand

Business Mail

€ 19.95
per maand

Email Hosting

Email is en blijft een belangrijk onderdeel van online communicatie. Naast een centrale plek om al jouw berichten te ontvangen fungeert het ook als beveiligingsmiddel bij vele andere kanalen en kan er belangrijke communicatie mee verzonden worden. Of het nu voor een bedrijf of persoonlijk gebruik is. MijnDomeinPartner.nl heeft de email dienst voor jouw!

Veilig en voordelig

Email dient veilig te zijn, je kan natuurlijk gevoelige informatie ontvangen of versturen die niet in handen van anderen dient te vallen. Of gewoon niet wilt dat de mail met dat ene wachtwoord niet ingelezen kan worden die iemand in  hetzelfde eetcafé van de WIFI gebruik maakt. Daarom hebben we bij MijnDomeinPartner.nl een hoop voorzorg maatregelingen genomen om ervoor te zorgen dat jouw email zo veilig mogelijk is. Dankzij de vereiste van TLS en SSL verbindingen in Email clients zoals Outlook of Apple Mail. 

Verder hebben we al voor een zeer scherpe prijs een email pakket voor je wanneer je wenst over te stappen naar onze email hosting zonder grote kosten. Hierdoor is het voor iedereen haalbaar om een eigen domeinnaam registratie en email hosting af te sluiten.

Overstappen van andere email diensten

Wanneer je wilt overstappen naar MijnDomeinPartner.nl als email provider dan kan dit gemakkelijk en snel. Met onze importeer tool via de webmail haal je zo van de meeste email providers alle email binnen in de nieuwe omgeving. Dit zorgt ervoor dat je zonder oponthoud verder kan gaan waar je gebleven was en geen mail kwijtraakt. Raadpleeg onze collega’s via de online chat als je van deze functie gebruik wilt maken. Dan kunnen we dit voor je bevestigen en je de juiste kant op wijzen wat je nodig hebt voor Email hosting. 

Gemakkelijk overschakelen van werken

Wat email zo veelzijdig maakt is de ondersteuning op elk apparaat. Mocht je avonds nog even een mailtje willen schrijven of bevestigen dan kan dit ook even vanaf je smartphone laptop of tablet. En je hoeft verder niets in te stellen, met uitzondering van de inloggegevens van het mailaccount.  Zodra je met meerdere apparaten gaat werken dan is het aan te raden om IMAP te gebruiken wanneer je dit lokaal op het apparaat instelt. Dit zorgt ervoor dat je geen enkele mail mist binnen je nieuwe Email hosting. Ook kan je gebruikmaken van een agenda, taken instellen die je kunnen helpen onthouden en bestanden uploaden naar jouw mailbox om op een later stadium te gebruiken.

Samenwerking met Microsoft Outlook

SmarterMail werkt als enige mail service naadloos samen met Microsoft Outlook. Je hebt standaard toegang tot alle functionaliteit die je kent en van houdt met Microsoft Outlook en een mail account van SmarterMail. Zo kan je direct via Outlook samenwerken in Workspaces en toegang krijgen tot je Agenda. Deel je bestanden onderling of beheer ze rechtstreeks.

Beschik over je contacten en deel ze met collega’s, maak taken en notities aan via Outlook om ze vervolgens ook in te zien in onze webmail. Maak gebruikersgroepen aan met verschillende niveaus en markeer belangrijke berichten met het vlaggetje! En ook is er een naadloze samenwerking met Microsoft Outlook op Mac OSX, zodat bijvoorbeeld de designers en ontwikkelaars ook samen kunnen werken aan projecten via Outlook. 

De samenwerking met Outlook is alleen geschikt voor de volgende versies van Outlook:

Outlook 2019, Outlook 2016, Outlook voor Office 365 en Outlook voor Mac. Oudere versies worden niet meer ondersteund door Microsoft en daarom ook niet meer door SmarterMail en MijnDomeinPartner.nl.

Agenda, Samenwerken en meer

Samenwerken binnen een organisatie is belangrijk, zonder samenwerking zullen al je projecten langer dan noodzakelijk duren. Binnen een goede organisatie wordt ook een hoop samengewerkt, dit kan in een hoop verschillende programma’s zijn. Met SmarterMail en Microsoft Outlook kan je dit allemaal op 1 vertrouwde plek samenvoegen. Je kan namelijk de Agenda delen en deelnemers uitnodigen, notities en taken delen en nog veel meer.

Dit geeft je de mogelijkheid om uitstekend samen te werken tussen collega’s, of dit dus nu met je contacten lijst is, notities of gedeelde taken die aan te maken zijn via de webmail en Outlook. De connectie hiertussen maakt het een gemakkelijk en pijnloos proces zonder extra instellingen te hoeven activeren of work arounds te hoeven bedenken. 

Ook kunnen gehele mailboxen gedeeld worden tussen gebruikers en de individuele rechten aangepast worden. Zo kunnen er rechten aan 1 of meerdere folders gegeven worden aan de support afdeling. En de financiële zaken opgelost worden door administratie. En dat alles vanuit dezelfde email box!

Meetings in vergaderruimtes kunnen ook gemakkelijk ingepland worden met de aparte functie die hiervoor bestaat. Zo kan je de mensen uitnodigen die erbij dienen te zijn, en alvast de vergaderruimte vastleggen. Zo kunnen andere collega’s ook gelijk inzien wanneer de vergaderruimte bezet is.

Vrijwel elk aspect van het werken met het mail account is dus te delen met andere gebruikers binnen hetzelfde domein. Dit zorgt er dus voor dat je een krachtige samenwerkingstool tot je beschikking hebt.

Technische voorsprongen en inrichting

Door een aantal verdere instellingen die direct al geïnstalleerd zijn met een mail account van MijnDomeinPartner.nl kan je gelijk al ervan uit gaan dat jouw email van de laatste standaarden gebruik maakt. Met DKIM en DMARC zorgen we ervoor dat er geen misbruik gemaakt kan worden van jouw email en er altijd actieve acties uitgevoerd worden om ervoor te zorgen dat jouw email in orde is. Met deze checks die als het ware nog een extra handshake toevoegen aan de email hosting en heb je geen last meer van vervelende spoofing berichten die uit jouw naam verzonden kunnen worden. Ook is er een virus scanner actief op onze mail hosting die actief elk bericht scanned op kwaadaardige content. En je natuurlijk hierop beschermd met elke email. Dit houdt je persoonlijke data veilig en zorgt voor minder hinder van SPAM berichten.

De SPAM filtering is ook verder in te stellen naar wens. Mocht je merken dat er toch nog iets niet afdoende wordt gefilterd dan kan je de regels zelf aanscherpen naar wens. Wat je de mogelijkheid geeft om verdere SPAM ook op persoonlijk vlak tegen kan houden en eruit kan filteren. Standaard zijn er drie gradaties actief op de filtering van LOW naar HIGH. Zo kan je LOW nog wel toestaan in je inbox en berichten die een HIGH score hebben gelijk verplaatsen naar de prullenbak of direct weggooien. 

Met de directe push functie die actief is op de pakketten hoef je niet te wachten op verbinding met de email hosting. Berichten zullen direct doorgezet worden naar je mobiele apparaten of gewoon binnen Outlook in je mailbox.

Mailbox grootte naar keuze

De mailbox grootte is afhankelijk van het gekozen pakket bij MijnDomeinPartner.nl. Met het personal email account beschik je over 5 gigabyte aan ruimte op je email hosting. Dit is in onze ervaring voor de meeste mensen meer dan voldoende voor een mailbox. Het enige zal zijn dat je om het jaar de prullenbak even zal moeten opschonen. Verder is de volgende stap dan het Family pakket waar je over 10 gigabyte per mail account over beschikt en als laatste in het zakelijke plan over 25 gigabyte per mailbox over beschikt. Er zal dus altijd voldoende ruimte zijn voor al jouw mailtjes!

Voor jezelf of voor de hele familie

Met de verschillende email pakketten kan je het inrichten hoe je het zelf wilt. Of je nu voor persoonlijk gebruik de email dienst wilt gaan gebruiken of voor zakelijk email gebruik. De verschillen worden verder behandeld in de specificatie pagina.