Domeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email Hosting

Goedkoop email hosting

Goedkoop email hosting

Personal Mail

0.50
per maand Excl. BTW

Goedkoop email hosting

Family Mail

2.00
per maand Excl. BTW

Goedkoop email hosting

Business Mail

19.95
per maand Excl. BTW

Specificaties

Personal Mail

€ 0.50
per maand

Family Mail

€ 2.00
per maand

Business Mail

€ 19.95
per maand
Uitgelicht 
Webmail
Aantal mailboxen
1
5
15
E-mailadres met je domein
Gekoppelde e-mailadressen (aliassen)
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
Mailbox grote (per box)
5GB
10GB
25GB
Algemeen 
Aantal mailboxen
1
5
15
Gekoppelde e-mailadressen (aliassen)
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
E-mailadres met je domein
Webmail
Catchall mailbox
Mailbox grote (per box)
5GB
10GB
25GB
Technologie 
IMAP & POP3
MAPI / EWS
 
EAS
 
CalDAV
CardDAV
Geschikt voor 
Apple Mail
Spark
EM Client
Iphone
Gmail
Samsung Mail
Microsoft Outlook
Windows Mail
Beveiliging 
Eigen filter regels
SSL / TLS Support
Spamfilter
Antivirus

Personal Mail

€ 0.50
per maand

Family Mail

€ 2.00
per maand

Business Mail

€ 19.95
per maand

Goedkoop email hosting

Een eigen email adres met jouw domeinnaam kan duur uitpakken, bij MijnDomeinPartner.nl hebben we voor extreem lage prijzen al een eigen mail account met onze Goedkoop email hosting!

 Met een gratis email adres wat voor je gehost wordt met diensten zoals Gmail, Outlook.com of vergelijkbaar ben jij het product. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van de maildata om persoonlijke advertenties te tonen en meer gebruikersgegevens die voor alles gebruikt worden.Bij MijnDomeinPartner.nl heb je voor een zeer scherpe prijs al een email adres waar je totale controle over hebt. En de enige die jouw emails inkijkt ben jezelf.

Meer privacy

Meer privacy of privacy alleen al wordt steeds moeilijker om te hebben. Met een account bij een monopoly als Google of Microsoft wordt er al een groot portfolio van je opgebouwd dat gebruikt kan worden voor marketing doeleinden. Op een gegeven moment kan je hier genoeg van hebben. 

Een eigen mail adres met domeinnaam is die eerste stap die je kan nemen om een deel van je privacy terug te nemen. Je hebt zelf volledige controle over wat er gebeurd met je email adres. En jouw data blijft van jouw.

Agenda die overal bereikbaar is en gesynchroniseerd wordt

Met een Exchange mail account heb je alle mogelijkheden om overal je agenda en afspraken in te kijken. Vanaf een Family email pakket heb je al een Exchange email account wat hiervoor zorgt. Op elk apparaat en applicatie beschik je dan over je email, agenda, afspraken en notities. Dit biedt je de mogelijkheid om altijd en overal optimaal gebruik te maken van je email hosting. 

In te stellen op elk apparaat

Met een email adres van MijnDomeinPartner.nl heb je de kans om op elk apparaat jouw goedkoop email adres in te stellen en te gebruiken. Zo kan je niet alleen gebruikmaken van een applicatie op je vaste PC of laptop met Outlook. Maar ook op je mobiele telefoon, of dat nu een Android telefoon of iPhone is.

Ook ben je zeer vrij in de keuze van applicatie, wanneer je de Outlook applicatie wilt gaan gebruiken. EMClient of een soortgelijke email client kan je er altijd voor kiezen om het zo in te richten naar jouw wensen. Mits de applicatie up to date is en geschikt is voor Exchange kan je hier probleemloos gebruik van maken. 

Of je nu een email adres voor persoonlijke doeleinden wilt gebruiken, zoals het aanmaken van accounts bij verschillende websites, of het bestellen van producten of als vast contact middel. Het kan snel en goedkoop bij MijnDomeinPartner.nl

Heldere opslagruimte

Bij MijnDomeinPartner.nl houden we net zo min van addertjes onder het gras als jij. Daarom hebben we een helder pakketsysteem ingericht voor het zorgeloos en goedkoop hosten van je email. Zo heb je bij ons voordeligste pakket al 5 gigabyte aan ruimte voor jouw inbox. Ook kunnen hier bestanden in opgeslagen worden. Zo kan je ook altijd en overal beschikken over een bepaald bestand wat je nodig hebt. Of dit nu op je telefoon is of op je laptop. In de daarop volgende pakketten is het mogelijk om over meer opslagruimte te beschikken.

Webmail

Met een email adres van MijnDomeinPartner.nl kan je dus altijd en overal over je email beschikken zodra je het email adres lokaal hebt ingesteld. Maar wist je ook dat je van onze webmail zorgeloos gebruik kan maken? Zo kan je met je favoriete Internet browser zo toegang tot je email krijgen. In een omgeving die alles kan wat bijvoorbeeld Outlook ook kan. Zo mis je dus geen functies als je het email adres alleen in de browser wilt gaan gebruiken. Dit kan je ook de kosten besparen van Outlook licenties die aangeschaft dienen te worden voor een bedrijf. Met een groot bedrijf kan dit een aardige kostenpot zijn. Zo beschik je dus over een voordelige manier om gebruik te maken van bedrijfsemail. Ook de webmail is te bereiken met een beveiligde verbinding. Zo kan er ook geen persoonlijke data uitgelezen worden op een openbare hotspot of café. 

Beveiliging van je Email account

Het beveiligen van een email account is zeer belangrijk. Hierom doen we er alles aan om jouw email account zo veilig mogelijk te houden. Zo hebben we strenge eisen aan het wachtwoord om ervoor te zorgen dat de “voordeur” al adequaat beveiligd is. En hebben we altijd een TLS of SSL verbinding beschikbaar. Dit zorgt ervoor dat jouw email verkeer niet ingelezen kan worden door andere partijen wanneer je bijvoorbeeld in een café of openbare WIFI hot spot gebruik maakt.

SPAM beveiliging

SPAM is helaas een onderdeel waar altijd aandacht aan besteed dient te worden. Dit zal namelijk altijd een onderdeel zijn van email. Hierom wapenen wij hiertegen met een aantal slimme technieken. Van het kunnen instellen van een DKIM certificaat, wat een extra handshake toevoegt aan de email. Tot het verdere instellingen van geavanceerde protocollen zoals DMARC en SPF. Dit helpt je bij het tegengaan van SPAM en de reputatie van je eigen mail berichten. 

Neem nu jouw mail account af bij MijnDomeinPartner.nl om van alle voordelen gebruik te maken!