Domeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email Hosting

Exchange email account

Exchange email account

Personal Mail

0.50
per maand Excl. BTW

Exchange email account

Family Mail

2.00
per maand Excl. BTW

Exchange email account

Business Mail

19.95
per maand Excl. BTW

Specificaties

Personal Mail

€ 0.50
per maand

Family Mail

€ 2.00
per maand

Business Mail

€ 19.95
per maand
Uitgelicht 
Webmail
Aantal mailboxen
1
5
15
E-mailadres met je domein
Gekoppelde e-mailadressen (aliassen)
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
Mailbox grote (per box)
5GB
10GB
25GB
Algemeen 
Aantal mailboxen
1
5
15
Gekoppelde e-mailadressen (aliassen)
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
E-mailadres met je domein
Webmail
Catchall mailbox
Mailbox grote (per box)
5GB
10GB
25GB
Technologie 
IMAP & POP3
MAPI / EWS
 
EAS
 
CalDAV
CardDAV
Geschikt voor 
Apple Mail
Spark
EM Client
Iphone
Gmail
Samsung Mail
Microsoft Outlook
Windows Mail
Beveiliging 
Eigen filter regels
SSL / TLS Support
Spamfilter
Antivirus

Personal Mail

€ 0.50
per maand

Family Mail

€ 2.00
per maand

Business Mail

€ 19.95
per maand

Exchange email account

Een email account voor je bedrijf of voor persoonlijk gebruik staat vaak centraal in het dagelijks leven. Je logt er mee in met de voor jouw belangrijkste webshops en systemen, en communiceert dagelijks met andere contacten. Een Exchange email account biedt je de beste ervaring van een email account aan. 

Naadloze synchronisatie tussen apparaten 

Met een Exchange email account kan je ervan uit gaan dat de email altijd aankomt op je telefoon, op je laptop en op je vaste werkstation. Zo kan je altijd en overal gebruikmaken van de email en de agenda. Dit zorgt ervoor dat je altijd kan reageren op die laatste belangrijke email. En je nooit een email, agenda afspraak of aangemaakte taak mist. Dit werkt voornamelijk gemakkelijk voor als je vaak moet schakelen tussen apparaten of vaak onderweg bent. Denk aan de verkoper die bij klanten langsgaat, of de technische personen die vaak in het veld zijn. 

Met ondersteuning voor Android, IOS, Windows en Mac OSX kan je op elk gewenst apparaat gebruikmaken van een Exchange email account. 

Meer privacy en controle

Met een Exchange email account beschik je ook over veruit meer privacy dan een standaard mail account wat je af kan sluiten bij andere partijen. Jij alleen hebt toegang tot de email en accounts en je hebt hier volledige controle over. Bewerk een email account van je werknemers, en sluit regels uit voor email groepen of partijen. Zo kan je beschikken over totale controle tussen verschillende lagen accounts.  

Met een standaard gratis account wat je af kan sluiten bij partijen zoals Google of Microsoft ben jij het product. Dit resulteert in het weergeven van persoonlijke advertenties in zoekopdrachten en websites die je bezoekt. Met een betaald Exchange Email account heb je hier geen last van en hou je zakelijk en privé helemaal voor jezelf. Dit is dus de oplossing voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik. 

Ondersteuning voor de beste email programma’s 

Met een Exchange email account kan je gebruikmaken van de beste email programma’s. Om een voorbeeld te noemen hebben wij en vele andere bedrijven de beste resulaten met Outlook van Microsoft. Met hun uitgebreide functionaliteit en ondersteuning op het gebied van Agenda, Email en taken kan je optimaal gebruikmaken van je Exchange email account. Zo kan je gemakkelijk taken aanmaken, herrinreingen instellen en nog veel meer. Ook kan je gemakkelijk je week inplannen met Outlook. Iets wat je de gelegenheid geeft om je minder zorgen te maken over de regelmaat van je werk. En je hierdoor eenvoudig voor jezelf het op een rijtje hebt staan. 

Werk samen met de  Agenda, email en taken 

Wat een bijkomend groot voordeel is van een Exchange email account is dat je eenvoudiger dan ooit tevoren samenwerkt met collega’s. Zo zijn er mogelijkheden om een agenda aan te maken en te delen met een ander email adres binnen het domein. En kan hetzelfde worden gedaan met taken en emailgroepen. Zo is samenwerken niet meer een opgave, maar een manier om een project sneller af te krijgen. 

Een fijn onderdeel van een Exchange email account is dat al deze mogelijkheden op elk apparaat mogelijk zijn om gebruik van te maken. Zo kan je onderweg, bij de klant, op vakantie of op kantoor gewoon werken zonder enige problemen of missend werk. Dat maakt een Exchange email account de oplossing voor bedrijven en particulieren.  Met de mogelijkheden van een Exchange email account is de verbinding tussen de server en het mail account altijd tot stand. En stuurt dus direct een push wanneer een nieuwe mail binnenkomt. En ditzelfde geld voor een taak, agenda melding of reminder. 

Sluit nu jouw Exchange email account af bij MijnDomeinPartner.nl om de beste email te kunnen ervaren!