Domeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email Hosting

Exchange Email

Exchange Email

Personal Mail

0.50
per maand Excl. BTW

Exchange Email

Family Mail

2.00
per maand Excl. BTW

Exchange Email

Business Mail

19.95
per maand Excl. BTW

Specificaties

Personal Mail

€ 0.50
per maand

Family Mail

€ 2.00
per maand

Business Mail

€ 19.95
per maand
Uitgelicht 
Webmail
Aantal mailboxen
1
5
15
E-mailadres met je domein
Gekoppelde e-mailadressen (aliassen)
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
Mailbox grote (per box)
5GB
10GB
25GB
Algemeen 
Aantal mailboxen
1
5
15
Gekoppelde e-mailadressen (aliassen)
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
E-mailadres met je domein
Webmail
Catchall mailbox
Mailbox grote (per box)
5GB
10GB
25GB
Technologie 
IMAP & POP3
MAPI / EWS
 
EAS
 
CalDAV
CardDAV
Geschikt voor 
Apple Mail
Spark
EM Client
Iphone
Gmail
Samsung Mail
Microsoft Outlook
Windows Mail
Beveiliging 
Eigen filter regels
SSL / TLS Support
Spamfilter
Antivirus

Personal Mail

€ 0.50
per maand

Family Mail

€ 2.00
per maand

Business Mail

€ 19.95
per maand

Exchange Email

Exchange email van Microsoft biedt je alles aan wat je van een email adres verlangt. Van het bijhouden van je Agenda ,volledige ondersteuning en naadloze integratie op alle apparaten. Alle voordelen worden op deze pagina uitgelegd!

Een email account is van groot belang voor elke organisatie, en ook voor persoonlijk gebruik. Een email adres is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Even wat bestellen of bevestigen tegenover een klant, snel een opvolging versturen naar een collega. Of een afspraak inplannen in je email agenda voor volgende week. Zo hou je jouw bedrijf op orde en kom je afspraken beter dan ooit na. 

Agenda ondersteuning op elk apparaat

Wat een groot limiet is van een regulier email adres is dat de agenda niet mee wordt gesynchroniseerd met het instellen op meerdere apparaten. Dit kan ervoor zorgen dat je afspraken mist en alle soorten frustratie door conflicten in je agenda. Met een Exchange email adres is dit allemaal verleden tijd. Met naadloze synchronisatie tussen al jouw apparaten van je agenda, taken en email zal je altijd en overal aan het werk kunnen. 

Dit is natuurlijk voornamelijk makkelijk voor de sales medewerkers die van klant naar klant gaan om jouw product te verkopen. Exchange biedt ook meer samenwerkingsmogelijkheden toe aan al jouw medewerkers. Daarom is het de keuze voor elk bedrijf. 

Synchronisatie van Exchange Email 

De synchronisatie van een email account met Exchange is ongekend snel. Waar je met een mail account met IMAP of POP nog een wachttijd hebt met het downloaden van een bericht is dit totaal niet aanwezig bij Exchange. Door de altijd levende connectie tussen het lokale programma en onze Exchange server zie je altijd direct wanneer een nieuwe melding of bericht binnenkomt. Zonder enige onderbreking of wachttijd. 

Met een IMAP of POP connectie kan dit zo een kwartier duren voordat dit gesynchroniseerd wordt. Wat natuurlijk niet wenselijk is voor net dat mailtje dat voor 5 uur de deur uit moest. Zo loop je geen vertraging op en kan je direct aan de slag met je Exchange email accounts.

Stel het account in op elk apparaat 

Om het account in te stellen op elk apparaat is simpelweg alleen het email adres en wachtwoord nodig. In de meeste apps of applicaties is dit voldoende. Overige informatie wordt namelijk opgestuurd door onze server zodat een lang instellingsproces niet meer noodzakelijk is. 

Dus of je nu het Exchange email adres wilt instellen binnen Outlook op je Laptop of Desktop, of via je telefoon of tablet wilt werken. Dit kan allemaal met een Exchange email adres binnen een handomdraai. 

Met ondersteuning van de meeste apps op je telefoon zoals Outlook voor Android, IOS en andere applicaties beschik je altijd over de laatste updates van je mail, notulen en agenda. Andere apps worden ook ondersteund zoals de mail app van Samsung telefoons. Echter raden wij voor de beste ondersteuning de Outlook app aan. 

Het beste uit Outlook halen 

Om het beste uit Outlook te kunnen halen is een Exchange mail account nodig. Met een Exchange mail account heb je de optie om de agenda optimaal te gebruiken met reminders, taken in te stellen en contacten te delen met andere collega’s. Dit biedt je een hoop voordeel voor het samenwerken tussen collega’s en het organiseren van je werkweek. Zo kan je alles inplannen voor jezelf en reminders instellen die je vervolgens ontvangt op elk apparaat.

Afspraken en meer in de Agenda

Met een gemaakte afspraak in de agenda kan je dit vervolgens delen onderling je collega’s en een uitnodiging verzenden. Zo kan je een meeting inplannen en uitwerken. En de notulen van de vergadering gelijk erbij zetten in de afspraak. Op die manier heb je een hoop mogelijkheden voor het inplannen van meetings en het uitwerken van de resultaten. 

Ook als je bijvoorbeeld een vlucht of vakantie hebt ingepland komt automatisch de afspraak te staan in jouw agenda. Met de vlucht informatie erbij, zodat je niet meer hoeft te controleren wanneer die vlucht precies is in jouw agenda. Je ontvangt hier dan netjes een push melding van op je telefoon waar het Exchange mail account ingesteld is. 

SPAM filtering en virus beveiliging

Met een bedrijfsemail adres of een persoonlijk Exchange mail adres zal je helaas ook altijd hebben dat er kwaadwillenden zijn die je ergens in willen laten tuinen. Met onze geavanceerde SPAM filtering en Virus beveiliging ben je beter beschermd dan ooit hiertegen. De SPAM filtering zorgt ervoor dat je zo goed mogelijk wordt beschermd tegen SPAM berichten en Phising pogingen. En zodra je er wel een tussen hebt staan kan je direct vanuit Outlook selecteren dat dit SPAM is. Zo leert de SPAM filtering en Virus beveiliging welke berichten nog beter gescanned dienen te worden. En zal dit in de toekomst weer minder voorkomen. 

Neem nu een Exchange Email pakket af voor persoonlijk gebruik of voor jouw bedrijf! Voor een scherpe prijs beschik je al snel over alle mogelijkheden.