Domeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email HostingDomeinnaam registreren | Email Hosting

Exchange email hosting

Exchange email hosting

Personal Mail

0.50
per maand Excl. BTW

Exchange email hosting

Family Mail

2.00
per maand Excl. BTW

Exchange email hosting

Business Mail

19.95
per maand Excl. BTW

Specificaties

Personal Mail

€ 0.50
per maand

Family Mail

€ 2.00
per maand

Business Mail

€ 19.95
per maand
Uitgelicht 
Webmail
Aantal mailboxen
1
5
15
E-mailadres met je domein
Gekoppelde e-mailadressen (aliassen)
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
Mailbox grote (per box)
5GB
10GB
25GB
Algemeen 
Aantal mailboxen
1
5
15
Gekoppelde e-mailadressen (aliassen)
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
E-mailadres met je domein
Webmail
Catchall mailbox
Mailbox grote (per box)
5GB
10GB
25GB
Technologie 
IMAP & POP3
MAPI / EWS
 
EAS
 
CalDAV
CardDAV
Geschikt voor 
Apple Mail
Spark
EM Client
Iphone
Gmail
Samsung Mail
Microsoft Outlook
Windows Mail
Beveiliging 
Eigen filter regels
SSL / TLS Support
Spamfilter
Antivirus

Personal Mail

€ 0.50
per maand

Family Mail

€ 2.00
per maand

Business Mail

€ 19.95
per maand

Exchange email hosting

Om zorgeloos zakelijk te kunnen mailen is een Exchange email account de beste optie die je kan nemen. Met naadloze synchronisatie van de email en agenda op elk apparaat beschik je altijd en overal over alles wat je nodig hebt om te werken. De voordelen van een Exchange mail account zetten we op een rij op deze pagina. 

Email is en blijft een cruciaal onderdeel van elk bedrijf. Voor het klantencontact, het contact tussen werknemers, en het mailen naar leveranciers. Een Exchange email account geeft je naast vele voordelen voor het bedrijfsemail verkeer ook vele andere voordelen. Hieronder behandelen we die even stuk voor stuk. 

Naadloze synchronisatie tussen elk apparaat

De mobiele wereld van vandaag vergt een email account en agenda die op elk apparaat te gebruiken is. Met een Exchange account heb je een directe verbinding met de server waardoor berichten, taken en notificaties direct naar je telefoon, laptop of desktop gepushed worden. Zo kan je op de beste manier werken met jouw email adres. Exchange email hosting kan dit beter dan elke andere oplossing. Een regulier email account heeft namelijk niet de mogelijkheid om die constante verbinding tot stand te houden. Dit gebeurdt met een interval, vaak een van 15 minuten. Waardoor je dus altijd achter kunt lopen met belangrijke emails of afspraken.

Exchange email hosting is dus de oplossing voor elk bedrijf dankzij de constante verbinding. Hierdoor ontvang je altijd de laatste mails en notificaties op elk apparaat.

Eigen domeinnaam en in te stellen naar wens

Exchange email hosting zorgt er ook voor dat je met jouw eigen domeinnaam mail kunt versturen. Of je nu een nieuw domeinnaam wilt registreren of een bestaand domeinnaam wilt verhuizen om Exchange email hosting mogelijk te maken. Dit kan allemaal bij MijnDomeinPartner.nl.  Ook ben je er vrij in wat voor email adressen je aan wilt maken. Wanneer je nu een algemeen info@ adres wilt hebben of ook persoonlijke email adressen zoals frank@. Dit kan gemakkelijk ingesteld worden via ons control panel. Beveiliging is ook een item wat wij sterk in aandacht nemen. Lees er meer over hieronder. 

Beveiliging van Exchange email hosting

Zoals elke beveiliging op een email account begint het bij de voordeur, het wachtwoord. Bij MijnDomeinPartner.nl hebben wij strenge eisen voor een wachtwoord. Een gemakkelijk wachtwoord zonder speciale tekens of variatie is namelijk gemakkelijker te kraken dan een wachtwoord wat gevarieerd is en niet voorkomt in het woordenboek. 

Verder is de verbinding tussen jouw apparaat waar het Exchange email account is ingesteld altijd beveiligt met een TLS of SSL verbinding. Dit zorgt er ook voor dat wanneer je gebruikmaakt van openbare WIFI netwerken, geen kans loopt op dat iemand mee kunt luisteren op de emails die je verzend of ontvangt. Voor bedrijven natuurlijk onmisbaar.

Webmail bereikbaar op elk apparaat

Indien je niet de Exchange email hosting wilt instellen op je apparaat of dit even niet kan, dan is ook altijd de webmail beschikbaar via de browser. Zonder lokaal wat ingesteld te hoeven hebben kan je altijd en overal inloggen op de webmail. Het enige wat je dan nodig hebt is jouw Exchange email account en je wachtwoord. Hierna kan je gebruikmaken van alle functies die je ook zou kunnen gebruiken op een lokaal programma zoals Outlook. 

In te stellen binnen Outlook en andere favoriete mail programma’s

Elk email programma wat Exchange email hosting ondersteund kan worden gebruikt om jouw Exchange mail account op in te stellen. Dus maak gebruik van jouw favoriete programma om je dagelijkse mail en agenda bij te werken. Outlook geeft de beste resultaten en werkt het fijnst voor vele bedrijven. Met Outlook kan je ook verdergaan op elk apparaat. Installeer het op je Android of IOS telefoon, en op je Laptop of MacBook. Outlook wordt op vrijwel elk besturingssysteem ondersteund. En kan hierdoor gebruikt worden om het beste te halen uit je Exchange email hosting.